My dreams are worth living

tirsdag, februar 14, 2006

One down!

Første eksamen er unnagjort, og det gikk kjempefint. Litt på engelsk, det meste på italiensk og resten på tegnspråk. Her er eksamensprosjektet mitt. Det låter ikke veldig fint, men jeg fikk i allefall vist en del prinsipper.

3 Comments:

  • Hmmm... Jeg ser et par småutfordringer ved den eksamensoppgaven der, og endel elementære ting har du rotet litt til - men det er stort sett bra, Ben ;) Yeah right - ser ut som et infløkt kart over metro'n i Paris eller no. I alle fall, grattis med en overstått!!

    Mange klemmer fra en nedsnødd Astrid

    By Blogger AstridVU, at 15/2/06 16:57  

  • Gratulerer med vel overstått eksamen. Veldig fint det derre... derre...derre... hva er det for noe?
    Jeg har fått nytt eksosanlegg på bilen min, og en blodig fornærmelse på kjøpet... Og det som er verst er at han sa det først etter at jeg hadde trykket i meg en stor sjokolade (Marsipanbrød, nam nam)

    By Anonymous Anonym, at 16/2/06 15:52  

  • Hi-hi, meget kort fortalt:
    Oscillatorer lager lyd. Jeg har brukt 5 stk. + en noise-generator. Så er det noen filtre og envelopes for å forme lyden, og tre sequencere som bestemmer når og hvordan lyden skal høres. En klokke får de tre sequencerne til å være venner og spille i takt. Til slutt er noen av lydene kjørt gjennom et delay (forsinkelseseffekt som gir litt klang).

    Til sammen blir det bråk. To trommelyder, en oaoaoaoaooo og en frrrrrr.

    By Blogger Benedikte, at 16/2/06 16:59  

Legg inn en kommentar

<< Home